Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera División (30.9.)

sobota, 30. september 2017 10:35 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

REAL MADRID: Cristiano Ronaldo odkázal vedeniu Realu Madrid, aby v zime nekupovalo Edinsona Cavaniho z PSG. (Daily Mirror)

REAL MADRID: Cristiano Ronaldo sa taktiež snaží o to, aby francúzsky útočník Diego Costa dostával viac príležitostí. (Daily Mirror)

REAL MADRID: Megatalent Realu Madrid Marco Asensio podľa svojich slov zatiaľ neuvažuje o Zlatej lopte.  (Marca)

ATLÉTICO: Atlético Madrid zaplatí Chelsea za Diega Costu o 5 miliónov libier viac, ako poplatok za hosťovanie, aby sa Rojiblancos vyhli problémom s finančným fair-play. (The Times)

BARCELONA: Stopér FC Barcelona Gerard Piqué tvrdí, že hrať za Španielsko je preňho pocta, i keď podporuje referendum za osamostatnenie Katalánska. (Marca)

BARCELONA: FC Barcelona sa bude musieť kvôli konfliktom s Neymarom zúčastniť súdneho pojednávania. (Marca)

BARCELONA: Bývalý prezident FC Barcelona Joan Laporta si myslí, že El Clásico musí pokračovať, aj keby sa Katalánsko osamostatnilo. (Marca)

BARCELONA: Gerard Deulofeu a Paco Alcacer rozmýšľajú nad budúcnosťou, pretože nedostávajú príliš veľa šancí v Barcelone. (Marca)