Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.10.)

nedeľa, 1. október 2017 11:46 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Zidane sa do zmluvy CR7 nestará
Tréner Realu Madrid Zinedine Zidane prehlásil, že rokovania Bieleho Baletu s Cristianom Ronaldom o novej zmluve sú záležitosťou klubového vedenia a on sa do toho starať nemieni. Informácie priniesol denník Marca.

Čistky v Barcelone?
Španielskym ofenzívnym futbalistom Pacovi Alcacerovi a Gerardovi Deulofeuovi sa nepáči, že ich tréner Barcelony Ernesto Valverde prehliada, a že nehrávajú za Barçu častejšie. Ak sa ich situácia nezmení, zrejme prestúpia inam. Možnosťou je aj hosťovanie.

Udrží si Atlético Saula?
Španielsky záložník Saul Niguez, ktorý nie tak dávno predĺžil s Atléticom Madrid kontrakt o ďalších osem rokov, je pod úzkym drobnohľadom viacerých európskych veľkoklubov. Veľký záujem o jeho služby je hlavne v anglickej Premier League.

Ancelottiho návrat do Anglicka?
Carlo Ancelotti, ktorého prepustil nemecký gigant Bayern Mníchov, by sa vraj mohol sťahovať do anglickej Premier League, kde v minulosti viedol londýnsku Chelsea. Záujem o jeho služby má West Ham United. Výpoveď by tak dostal Chorvát Slaven Bilič.

Koeman je ohrozený
Liverpoolsky Everton sa v letnom prestupovom období výrazne posilnil, ale herne sa mu nedarí tak, ako by si kluboví šefovia priali. To dostáva pod tlak holandského kouča Ronalda Koemana, ktorého budúcnosť je vraj v pochybnostiach.

Alexis do PSG?
Paríž Saint-Germain v januárovom prestupovom okne ponúkne Arsenalu desať miliónov libier za čilského útočníka Alexisa Sancheza. Ak to Kanonieri neprijmú, jeden z najlepších útočníkov na svete odíde v lete 2018 zadarmo. Bude totiž voľným hráčom.

Inter sleduje Silvu
Taliansky celok Inter Miláno, ktorý sa chce vrátiť na popredné priečky v Serie A a aj v pohárovej Európe, pripravuje lukratívnu ponuku pre Manchester City na kúpu španielskeho ofenzívneho univerzála Davida Silvu. Citizens nemajú o podobné debaty záujem.