Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.11.)

sobota, 4. november 2017 11:09 | Autor: Jakub Vaverka

Emre Can
Emre Can | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Barcelona chce Winksa

Talentovaný Harry Winks, ktorý sa dostal do prvého tímu Tottenhamu Hotspur a naposledy podal výborný výkon proti Realu Madrid, by sa podľa bulvárneho denníka The Sun mohol sťahovať do FC Barcelona. Katalánci sa chystajú šikovného záložníka v nasledujúcich týždňoch detailne sledovať.

City v boji o Cana

Portál CalcioMercato píše, že ak sa Emre Can rozhodne odísť z Liverpoolu FC, mohol by tento nemecký reprezentant odísť do konkurenčného Manchestru City. Okrem Citizens sa o skúseného univerzála stále vehementne zaujíma aj taliansky šampión Juventus Turín.

Coutinho do Realu?

Španielsky denník Mundo Deportivo píše, že brazílsky reprezentant Philippe Coutinho by sa nakoniec nemusel sťahovať do FC Barcelona ani do Parížu Saint-Germain, ale mohol byť Liverpool FC vymeniť za kráľovský veľkoklub Real Madrid.

Bayern a Alexis?

Americká televízia ESPN informuje, že nemecký veľkoklub Bayern Mníchov urobí v zimnom prestupovom období všetko preto, aby kúpil čilského útočníka Alexisa Sancheza. Sanchez pravdepodobne v Arsenale dlhšie, ako musí, pokračovať nebude.

Shaw pripravený na odchod

Bulvárny denník The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej chce anglický obranca Luke Shaw definitívne opustiť Manchester United. Red Devils talentovanému bekovi nedávajú prakticky žiadne šance, pretože nie je fyzicky dostatočne pripravený. Shaw však chce pravidelne hrávať, preto uvažuje nad ďalšími možnosťami.

Kane chce odísť do Realu Madrid

Anglický útočník Harry Kane verí, že prestúpi do Realu Madrid. Bulvárny plátok Don Balón píše, že reprezentant Albionu by mohol do kráľovského veľkoklubu prestúpiť čo najskôr. Tottenham Hotspur by zarobil približne 200 000 000 eur.