Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.11.)

nedeľa, 5. november 2017 14:32 | Autor: Jakub Vaverka

Lionel Messi, Sergio Aguero
Lionel Messi, Sergio Aguero | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Meunier odmietol Chelsea

Obranca Parížu Saint-Germain Thomas Meunier prehlásil, že v letnom prestupovom období bol na lane londýnskej Chelsea, ale v poslednej chvíli sa rozhodol, že nechce na Stamford Bridge odísť. Momentálne je tento krajný bek súčasťou základnej zostavy PSG.

Pacova budúcnosť neistá

Dlhodobo sa špekuluje, že španielsky útočník Paco Alcacer v zimnom prestupovom období opustí Barcelonu. Včera však tento Španiel dvakrát skóroval proti FC Sevilla a stal sa hrdinom zápasu, ktorý Barca vyhrala 2:1. Okamžite sa otvorili debaty o tom, či si ho kouč Valverde nenechá minimálne do konca tejto sezóny.

Bitka o Goretzku

The Mirror píše, že Tottenham Hotspur a Arsenal Londýn budú v zimnom transferovom okne bojovať o nemeckého reprezentanta Leona Goretzku. Opora Schalke 04 Gelsenkirchen vraj chce prestúpiť ku katalánskemu gigantovi do Barcelony.

Wilshere do Betisu?

S prekvapivou informáciou prišiel denník The Sun, ktorý tvrdí, že stredopoliar londýnskeho Arsenalu Jack Wilshere by mohol opustiť Premier League a zamieriť do španielskej Primera División. Interes o jeho služby prejavil Real Betis Sevilla.

Messi radil Aguerovi

Diario Gol informuje, že Sergio Aguero z Manchestru City bol naklonený prestupu do Realu Madrid, ale jeho dobrý kamarát a hviezda FC Barcelona Lionel Messi mu odporučil, aby sa do Bieleho Baletu nesťahoval.

Conteho budúcnosť na vlásku

Anglické médiá sa zhodujú, že ak Antonio Conte a jeho Chelsea v najbližšej dobe prehrajú súťažný zápas, taliansky kormidelník ostane bez práce. Napätie na Stamford Bridge sa dá po prehre 0:3 s AS Rím prakticky krájať.