Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.11.)

utorok, 7. november 2017 08:58 | Autor: Jakub Vaverka

Gianluigi Donnarumma
Gianluigi Donnarumma | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Mourinho chce podporu klubu

Manchester Evening News píše, že tréner Manchestru United José Mourinho chce v zimnom prestupovom období väčšiu podporu od klubového vedenia, inak sa rozhodne odísť inam. Veľký interes o jeho služby nedávno prejavil francúzsky celok Paríž Saint-Germain.

Emenalo skončil v Chelsea

V londýnskej Chelsea už viac nebude pokračovať Michael Emenalo, jeden z vedúcich ľudí, čo sa týkalo prestupovej politiky. Emenalo bol dlhodobo tŕňom v oku fanúšikov Modrých, ktorí ho vinili za viaceré prešľapy na prestupovom trhu. Kto ho nahradí je momentálne nejasné.

Bilič skončil, Moyes čaká

Chorvátsky tréner Slaven Bilič napokon neustál sériu zlých výsledkov na lavičke West Hamu United a klub sa rozhodol tohto kormidelníka prepustiť. Bilič je teda bez práce, pričom na jeho pozíciu by údajne mohol prísť skúsený David Moyes.

Barcelona sleduje Azpiho

Katalánsky denník Sport píše, že vedenie FC Barcelona pozorne sleduje situáciu okolo španielskeho krajného obrancu Cesara Azpilicuetu, ktorý predvádza v drese londýnskej Chelsea fantastické výkony. Barca by sa rada posilnila na pozícii pravého obrancu, dlhodobo problematickom poste.

Bitka o Silvu

Bulvárny denník The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej sa Liverpool FC a Inter Miláno zaujímajú o španielskeho stredopoliara Davida Silvu. Silva predvádza v prebiehajúcom ročníku výborné výkony v drese Manchestru City a hovorí sa o tom, že čoskoro predĺži kontrakt.

Donnarumma do United?

Bulvárny španielsky denník Don Balón tvrdí, že taliansky brankár AC Miláno Gianluigi Donnarumma možno odíde do Manchestru United, kde by nahradil španielskeho gólmana Davida De Geu. Ten by zas prestúpil do Realu Madrid.