Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.11.)

piatok, 10. november 2017 11:03 | Autor: Jakub Vaverka

Philippe Coutinho
Philippe Coutinho | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Hazard do Realu Madrid?
Belgický útočník Eden Hazard priznal, že je veľkým obdivovateľom Zinedinea Zidanea, ktorý je trénerom Realu Madrid, pričom priznal, že by bolo preňho splneným snom, keby si jedného dňa zahral pod jeho vedením. To prispelo k špekuláciám, ktoré hovoria, že by sa mohol z Chelsea sťahovať do Bieleho Baletu.

PSG ide po Contem
Ani ďalšia dnešná informácia nepoteší fanúšikov Chelsea. Vedenie francúzskeho vicemajstra Parížu Saint-Germain si vraj stanovilo ako prestupový cieľ talianskeho trénera The Blues Antonia Conteho. Conte vraj nemá dobré vzťahy so šéfmi londýnskeho veľkoklubu, preto je vraj jeho odchod inam pomerne reálny.

105M za Coutinha
Katalánsky denník Sport píše, že Barcelona pokračuje v prestupovom love na Philippeho Coutinha. Tento plátok tvrdí, že Blaugranas sú ochotní v januárovom prestupovom období poslať do Liverpoolu rovných 105 miliónov libier. LFC sa k transferu nevyjadrilo, Coutinho by presunu do Španielska naklonený bol.

Arsenal chce 30M
Daily Star prišiel s informáciou, podľa ktorej je Arsenal Londýn ochotný predať nemeckého stredopoliara Mesuta Ozila za 30 miliónov libier. Dôvodom je fakt, že tomuto technicky zdatnému záložníkovi čoskoro skončí kontrakt a bude voľným hráčom. To by znamenalo, že Gunners zaňho nezískajú ani cent.

Barca ide po Fekirovi
Španielsky plátok Marca tvrdí, že po londýnskom Arsenale je Barcelona ďalším klubom, ktorý sa zaujíma o Nabila Fekira z Olympiqueu Lyon. Fekir patrí v prebiehajúcom ročníku medzi najlepších futbalistov francúzskej Ligue 1, preto sa vo veľkom špekuluje o tom, že by mohol v zimnom prestupovom období zmeniť dres.