Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.11.)

sobota, 11. november 2017 09:20 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Neymar ľutuje prestup

Lance píše, že brazílsky útočník Neymar si uvedomil, že v letnom prestupovom období urobil chybu, keď opustil Barcelonu a prestúpil do Parížu Saint-Germain. Brazílčan by sa vraj v dlhodobom horizonte veľmi rád vrátil do metropoly Katalánska.

Atlético ide po Herrerovi

Španielsky denník AS prišiel s informáciou, podľa ktorej sa Atlético Madrid zaujíma o reprezentačného stredopoliara Andera Herreru. Herrera je stále hráčom Manchestru United, ale nedostáva toľko príležitostí, ako by si prial.

Arnautovič na odchode

Marko Arnautovič prichádzal v lete zo Stoke do West Hamu ako veľká posila, ale v drese Kladivárov sa mu vôbec nedarí a nový kormidelník The Hummers David Moyes sa rozhodol, že urobí všetko preto, aby ho v zimnom prestupovom období predal. Informácie priniesol denník Daily Mirror.

Coutinho chce jedine Barcu

Brazílsky záložník Philippe Coutinho je polichotený, že sa o jeho služby zaujíma Paríž Saint-Germain, ale nemá záujem do tohto klubu odísť. Liverpoolska opora stále vzhliada k transferu do FC Barcelona, jeho vysnívaného klubu.

Embalo do United

Manchester United sa podľa správ z denníka Daily Mirror dohodol s portugalským majstrom Benficou Lisabon na prestupe talentovaného Umara Embala. Embalo má iba 16 rokov, ale podľa mnohých patrí medzi najväčšie talenty v súčasnom futbale.