Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.11.)

utorok, 14. november 2017 10:22 | Autor: Jakub Vaverka

Mesut Ozil
Mesut Ozil | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Mesut Ozil do Atlética?

Anglický bulvárny denník The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej sa o nemeckého stredopoliara Mesuta Ozila začalo zaujímať Atlético Madrid. Španielsky celok by mohol Ozila získať zadarmo, pretože na konci sezóny mu končí kontrakt v Arsenale.

Richarlison na lane Spurs

Daily Mirror informuje, že londýnsky Tottenham Hotspur začal pracovať na získaní brazílskeho ofenzívneho univerzála Richarlisona. Richarlison prišiel do Premier League počas uplynulého leta, pričom v dresoch Watfordu podáva perfektné výkony a patrí medzi najlepších hráčov súťaže.

Arsenal je blízko Fekira

Daily Star tvrdí, že favoritom na získanie ospevovaného Nabila Fekira z francúzskeho Olympiqueu Lyon je londýnsky Arsenal. Fekir podáva v tomto ročníku kvalitné výkony, pričom o jeho služby sa vraj zaujímajú aj Barcelona či dokonca PSG.

Saul do United?

Saul Niguez by mohol v letnom prestupovom období opustiť Atlético Madrid. Informáciu priniesol britský plátok The Sun, ktorý píše, že Manchester United sa začal veľmi angažovať v tom, aby španielskeho stredopoliara priviedol do svojho kádra.

Únik pre Ingsa?

The Sun píše, že sa otvára úniková cesta pre útočníka Dannyho Ingsa. Skúsený zakončovateľ sa dlhodobo nedokáže presadiť do zostavy Liverpoolu FC, pričom aktuálne správy hlásajú, že by ho mohol v zimnom prestupovom období uloviť West Ham.

Suarez možno do SSC

Talianske noviny Corriere dello Sport priniesli informácie, na základe ktorých sa vraj líder Serie A SSC Neapol začal zaujímať o španielskeho stredopoliara Denisa Suareza. Suarezova budúcnosť v Barcelone je totiž neistá, pretože dostáva veľmi málo šancí v základnej zostave.