Main Content

FOTO: Preslávila ju jedna fotka. Allison Stokke je najkrajšou atlétkou sveta (galéria vnútri)

sobota, 18. november 2017 12:23 | Autor: Martin Gregor

Thumbnail
FOTOGALÉRIA: Allison Stokke - najkrajšia atlétka sveta | zdroj: Instagram

Stačila jedna vydarená fotografia a z Alisson Stokke sa stala celebrita. Mala vtedy 17 rokov a bola úspešnou skokankou o žrdi. Rýchlo sa stala sexsymbolom s neoficiálnym titulom najkrajšia atlétka sveta.

Alisson Stokke sa narodila 22. marca 1989 v Kalifornii. Je americkou skokankou o žrdi a aktuálne aj úspešným fitness modelom. Na strednej škole pokorila viacero národných rekordov. Vďaka vydarenej fotografii, ktorá bola vyše 10 rokov dozadu veľkým hitom internetu, sa stala nielen populárnou športovkyňou, ale postupne aj modelom značiek Nike, UNIQLO či Athleta.

Spomínaná fotografia sa postupne šírila internetom a zverejnená bola aj vo veľkých médiach ako New York Times, Washington Post, Los Angeles Times či BBC. Média neskôr informovali, že Stokkeova vôbec nemala záujem o tento druh popularity, pričom pôvodne ani nevedela, že takáto fotografia existuje.

,Mala som pocit, že ja a tá osoba na fotografii sú dvaja rôzni ľudia. Mala som pocit, akoby ta fotka žila svojim vlastným životom, Vnímam to tak, že ten obrázok je moje alter-ego. Niekedy mam pocit, že ho môžem využiť v pozitívnom slova zmysle a niekedy by som ho najradšej dala bokom a nemala s ním nič spoločné," povedala o slávnej fotke, keď mala 18 rokov. 

Allison však nemala veľmi na výber, pretože fotka sa rýchlo šírila internetom a neexistoval spôsobom, ako tomu zabrániť. Časom sa so záujmom médii musela vyrovnať, čo jej v konečnom dôsledku pomohlo v ďalšej mimo-športovej kariére fitness modelky.