Main Content

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (24.7.)

nedeľa, 24. júl 2011 19:08 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (24.7.)
Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (24.7.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové šialenstvo sa nerozpútalo len v západnej Európe, ale aj u nás na Slovensku. V rubrike s názvom “Novinky a špekulácie z Corgoň ligy“ vás budeme pravidelne informovať o novinkách týkajúcich sa Corgoňligových mužstiev.

Dukla získala Belica

Banská Bystrica získala novú posilu. Stál sa ňou slovenský brankár Tomáš Belic, ktorý mal počas prestupového obdobia veľmi blízko k prestupu do Ružomberka, no jeho prestup na Liptov stroskotal na zmluvných podmienkach . Belic by sa mal stať na Štiavničkách jednotkou, no proti DAC ešte nenastúpil.

Buzeti v Prešove nezakotví

Slovinský stredopoliar Rok Buzeti sa nestane novou posilou Prešova. Tento 23 ročný Slovinec mal k prestupu do Tatrana veľmi blízko, no nakoniec sa súčasťou tímu Štefana Tarkoviča nestane.

Výhodne na APOEL

Lístky na odvetu tretieho predkola Ligy Majstrov Slovan Bratislava – APOEL Nikózia sa predávajú od osem eur, čo je vcelku prijateľná suma. Lístky sú už v internetovom predpredaji , no budú sa dať kúpiť aj v deň zápasu priamo na štadióne.

S Arménmi v Žiline

Kvalifikačný duel o postup na Majstrovstvá Európy 2012, ktoré sa budú konať na Ukrajine a v Poľsku, proti Arménsku odohrá naša reprezentácia v Žiline.  O dejiskách duelu s Ruskom rozhodnuté ešte nie je.

Guédé je Slovák !

Karim Guédé ma vybavené všetky papiere a je právoplatným občanom Slovenskej republiky.  Tréner Weiss prezradil, že Karima určite nominuje na prípravný duel proti Rakúsku. Guédé si tak už v auguste po prvýkrát oblečie slovenský reprezentačný dres.