Main Content

Hlasy trénerov a hráčov po hladkej výhre Slovana: Zankoveca mrzí strata Réwaya

nedeľa, 26. november 2017 06:01 | Autor: TASR

Zach Boychuk a Martin Réway
Zach Boychuk a Martin Réway | zdroj: TASR

Hlasy po zápase:

Patrik Bačik, obranca Slovana: "Tréner nás pred zápasom na porade nabádal k tomu, aby sme hrali jednoducho. Myslím si, že sa nám to podarilo splniť. Veľmi nám pomohlo aj publikum, ktoré nás neustále hnalo dopredu."

Michal Sersen, obranca Slovana, v zápase 1+2: "Sme veľmi radi, že sa nám tento zápas tak strelecky vydaril. Bavili sa všetci, najmä diváci, čo je to najdôležitejšie. Je super, keď príde plný dom a vládne takáto atmosféra. V hokeji sa snažíte robiť veci vždy rovnako, ale nie vždy to vyjde podľa vašich predstáv, dnes nám to vyšlo. Určite nám to pomôže pred najbližšími dvoma ťažkými domácimi zápasmi, verím, že nás to nakopne."

Eduard Zankovec, tréner Slovana: "Kľúčový moment bol náš gól na 2:1, ktorý padol krátko po súperovom vyrovnávajúcom zásahu. Ten nám dodal elán, začali sme hrať uvoľnenejšie a podarilo sa nám zápas dotiahnuť do víťazného konca. Po prehre s Viťazom sme sa snažili tento duel za každú cenu vyhrať, som rád, že sa nám to podarilo. Réway nedohral zápas pre menšie zranenie, zatiaľ nevieme viac o jeho zdravotnom stave."

Andrej Martemjanov, tréner Amuru: "Gratulujem domácim k víťazstvu. Súper bol drzejší a silnejší na ľade, čo sa odrazilo na našej hre. Sme smutní z prehry, ale budeme bojovať ďalej."