Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.11.)

nedeľa, 26. november 2017 11:15 | Autor: Jakub Vaverka

Mesut Ozil
Mesut Ozil | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ozil rokuje o prestupe

Bulvárny denník The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej nemecký záložník Mesut Ozil začal rokovať s FC Barcelona o prestupe do La Ligy. Ozilovi na konci ročníka skončí zmluva v Arsenale a Nemec ju nemá v úmysle predĺžiť.

Benteke odmietol Čínu

Podľa bulvárneho plátku The Sun bol belgický útočník Christian Benteke pomerne blízko k prestupu z Crystal Palace do najvyššej súťaže v Číne, ale nakoniec sa rozhodol, že ostane v prestížnej Premier League. Predať ho nechceli ani samotní Eagles.

Robertson neodíde

Povrávalo sa, že mladý krajný obranca Andy Robertson by mohol v zimnom prestupovom období odísť na polročné hosťovanie, ale Liverpool ho podľa správ The Sun nepustí preč. Robertson chcel hosťovať, aby získal väčšiu zápasovú prax.

Bitka o Draxlera

Anglické tímy Arsenal a Liverpool sa podľa Sunday Mirror v januárovom prestupovom okne pobijú o nemeckého reprezentanta Juliana Draxlera. Draxler je stále hráčom francúzskeho PSG, ale nepáči sa mu, že hráva značne menej, ako ostatné klubové hviezdy.

Alexis do PSG?

Aktuálnym favoritom na získanie čilského útočníka Alexisa Sancheza je podľa Sunday Mirror francúzsky vicemajster Paríž Saint-Germain. Alexis sa stane na konci sezóny voľným hráčom a Arsenal ho pravdepodobne neudrží.

Martial do Realu Madrid?

Sunday Mirror prišiel so šokujúcou informáciou, podľa ktorej sa kráľovský veľkoklub Real Madrid zameral na francúzskeho mladíka Anthonyho Martiala, ktorý oblieka dres Manchestru United. Martial by mohol odísť do španielskej metropoly za 80 miliónov libier.