Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.12.)

piatok, 1. december 2017 09:13 | Autor: Jakub Vaverka

Antoine Griezmann
Antoine Griezmann | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Mascherano odíde

Argentínsky obranca Javier Mascherano prehlásil, že najlepšie roky svojej kariéry prežil v FC Barcelona, ale jeho pôsobenie v metropole Katalánska sa pomaly, ale isto blíži ku koncu. Hovorí sa, že „El Jefecito“ by mal opustiť Camp Nou na konci prebiehajúceho ročníka.

Thorganov návrat?

Nemecký denník Bild prišiel s informáciou, podľa ktorej by sa mohol talentovaný belgický mladík Thorgan Hazard vrátiť na Stamford Bridge, kde bol v minulosti súčasťou Chelsea. Opora Borussie Monchengladbach by tak opäť spojila svoje sily so slávnejším bratom Edenom.

Cristante na lane United

Bulvárny denník The Sun píše, že vedenie Manchestru United chce v zime predať Belgičana Fellainiho, na ktorého miesto by údajne mohol prísť talentovaný Bryan Cristante, ktorý oblieka dres talianskej Atalanty Bergamo. Hovorí sa o čiastke na úrovni 31 miliónov libier.

Gabriel City neopustí

Don Balón informoval, že sa brazílsky reprezentant Gabriel Jesus ocitol na zozname posíl FC Barcelona, avšak je takmer nereálne, že ho Manchester City v najbližších prestupových obdobiach predá. Jesus je totiž jedným z najdôležitejších hráčov kádra Pepa Guardiolu.

Griezmann za 100M

Don Balón píše, že ak chce FC Barcelona získať francúzskeho útočníka Antoinea Griezmanna z konkurenčného Atlética Madrid, musí si pripraviť minimálne sto miliónov eur. Práve Katalánci sú favoritom v tejto prestupovej bitke.

Arsenal chce Fekira

Londýnsky Arsenal sa stále nevzdal nádeje na získanie technicky zdatného Nabila Fekira, ktorému sa v tejto sezóne vo veľkom darí v drese Olympiqueu Lyon. Fekir je jedným z najlepších hráčov Ligue 1, pričom sa vo veľkom hovorí o jeho odchode inam.

Barcelona chce len Coutinha

Katalánsky denník Sport prišiel s informáciou, podľa ktorej je Philippe Coutinho z Liverpoolu FC jediným hráčom, o ktorého budú mať Katalánci v zimnom prestupovom období reálny záujem. Coutinho by vraj mohol posilniť FCB za 150 miliónov eur.