Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera División (11.12.)

pondelok, 11. december 2017 10:11 | Autor: Jakub Vaverka

Luis Suarez
Luis Suarez | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

BARCELONA: Futbalisti FC Barcelona včera zvládli náročný zápas na pôde Villarrealu a vyhrali tesne 2:0. O presné zásahy sa postarali Luis Suarez a Lionel Messi.

BARCELONA: Stredopoliar Ivan Rakitič si kopol do Cristiana Ronalda, keď prehlásil, že jeho najväčšou nevýhodou je, že hrá v dobre najlepšieho, v dobe Lionela Messiho. (Marca)

BARCELONA: Ak Sergio Busquets dostane tento týždeň v lige žltú kartu, nezahrá si El Clásico, ktoré je na programe deň pred Vianocami.

BARCELONA: Obranca FC Barcelona Jordi Alba prehlásil, že loptu skoro vždy posiela na Messiho, pretože je pravdepodobné, že skóruje. (Marca)

BARCELONA: Tréner Ernesto Valverde prehlásil, že proti červenej karte Villarrealu neprotestovali ani hráči Žltej ponorky. (Marca)

BARCELONA: Luis Suarez chválil útočníka Paca Alcacera, ktorý podľa jeho slov ukázal, aký dôležitý je pre FC Barcelona. (Marca)

BARCELONA: Vedenie FC Barcelona nechce, aby obranca Javier Mascherano v zimnom prestupovom období opustil katalánskeho giganta. (Marca)

REAL MADRID: Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos chce, aby Biely Balet v tejto sezóne získal ďalší cenný titul. (Marca)

REAL MADRID: Brankár Realu Madrid Keylor Navas nesúhlasí s tým, že MS klubov sú ľahký turnaj. (Marca)

REAL MADRID: Kouč Zinedine Zidane prehlásil, že verejnosti vravel, aby bola trpezlivá s Cristianom Ronaldom. (Marca)

ATLÉTICO: Atlético Madrid zvládlo svoj víkendový zápas, keď zdolalo Betis na jeho ihrisku tesne 1:0.