Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.12.)

sobota, 16. december 2017 09:12 | Autor: Jakub Vaverka

Philippe Coutinho
Philippe Coutinho | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

145M za Coutinha

Brazílsky krídelník Philippe Coutinho by mohol v zimnom prestupovom období odísť do FC Barcelona za astronomických 145 miliónov libier. Katalánci sú ochotní podriadiť získaniu Brazílčana absolútne všetko, Liverpool ho predať nemieni. Informácie priniesol Mundo Deportivo.

Mourinho nechá Mchitarjana odísť

Anglická televízia BBC potvrdzuje, že portugalský tréner Manchestru United José Mourinho je pripravený predať arménskeho reprezentanta Henrika Mchitarjana. Mchitarjan nemá s koučom najlepšie vzťahy, čo má viesť k jeho koncu na Old Trafford.

Arsenal môže prísť o veľa hráčov

Daily Mail prišiel s informáciou, podľa ktorej vraj londýnsky Arsenal môže v letnom prestupovom období prísť z rôznych dôvodov až o desiatich hráčov. Budúcnosť nemá istú ani francúzsky tréner Arsene Wenger.

Chelsea pustí Michyho kvôli Lemarovi

The Sun tvrdí, že londýnska Chelsea je ochotná predať útočníka Michyho Batshuayia, ktorý by sa mohol stať súčasťou dohody s AS Monako o prestupe talentovaného stredopoliara Thomasa Lemara.

Renato sa vráti

Mais Futebol informuje, že portugalský mladík Renato Sanches v januári ukončí svoje hosťovanie vo waleskom Swansea City a vráti sa do Bayernu Mníchov, ktorého je stále kľúčovým hráčom. Sanches sa v Premier League nedokázal výraznejšie presadiť.

Valencia pôjde po Walcottovi

El Gol Digital tvrdí, že španielsky celok Valencia CF sa pokúsi v roku 2018 získať Thea Walcotta. Walcottova budúcnosť v londýnskom Arsenale je neistá a hovorí sa o tom, že by mohol odísť niekam inam už čoskoro.