Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.12.)

streda, 20. december 2017 14:16 | Autor: Jakub Vaverka

Eden Hazard
Eden Hazard | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred blížiacim sa zimným prestupovým obdobím neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

United chcú Hazarda

Bulvárny denník The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej sa vraj Manchester United začal zaujímať o hviezdneho Edena Hazarda z Chelsea. Red Devils sú za túto belgickú hviezdu ochotní zaplatiť deväťdesiat miliónov libier.

PSG chce Diarru

SFR Sport píše, že Lassana Diarra, ktorý v minulosti hrával za Real Madrid či Olympique Marseille, by sa mohol vrátiť do Európy. O hráča Al Jaziry z Spojených arabských emirátov sa začal zaujímať vicemajster Ligue 1 PSG.

Neapol loví v Manchestri

TuttoMercatoWeb tvrdí, že SSC Neapol, jeden z adeptov na titul v Serie A, by mohol v zimnom prestupovom období získať talentovaného Oleksandera Zinchenka, ktorý je stále kmeňovým hráčom Manchestru City.

Barcelona poprela záujem

Vedenie FC Barcelona dementovalo akékoľvek správy o tom, že by sa zaujímalo o francúzskeho útočníka Antoinea Griezmanna z Atlética Madrid. Atlético totiž bolo pripravené podať sťažnosť na to, že Katalánci jednajú za jeho chrbtom.

Griezmann odíde do Manchestru

Metro zas píše, že francúzsky útočník Antoine Griezmann odíde do Manchestru United, ktorý sa o jeho služby zaujíma už niekoľko mesiacov. Kouč Atlética Madrid Diego Simeone svojej najväčšej hviezde v odchode brániť nemieni.

Everton chce Walcotta

Daily Mirror informuje, že liverpoolsky Everton by sa mohol v zimnom prestupovom období posilniť o anglického reprezentanta Thea Walcotta. Walcott vraj nefiguruje v dlhodobých plánoch kormidelníka Arsenalu Arsenea Wengera.