Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.12.)

štvrtok, 28. december 2017 09:15 | Autor: Jakub Vaverka

Antoine Griezmann
Antoine Griezmann | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred blížiacim sa zimným prestupovým obdobím neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

75M za Van Dijka

Liverpool FC sa dohodol so Southamptonom a januárovom prestupe holandského obrancu Virgila Van Dijka. Ospevovaný bek prestúpi v zimnom prestupovom okne na Anfield Road, pričom The Reds zaplatia za jeho služby 75 miliónov libier.

Barcelona je favoritom

Španielsky denník Marca píše, že Barcelona je pripravená v roku 2018 zaplatiť 89 miliónov libier za francúzskeho útočníka Antoinea Griezmann, ktorý je stále hráčom konkurenčného Atlética Madrid. Manchester United ho získať už nechce.

Barca ide po Di Mariovi

Televízna stanica ESPN informuje, že argentínsky krídelník Angel Di Maria, ktorý nedostáva v parížskom PSG toľko priestoru, ako by si prial, by mohol zakotviť v kádri katalánskeho giganta FC Barcelona.

Spurs urobia všetko

Daily Mail píše, že Tottenham Hotspur urobí všetko preto, aby si udržal služby anglického kanoniera Harryho Kanea. Cieľom vedenia Kohútov je, aby reprezentant Albionu ostal v Londýne čo najdlhšie.

Bitka o Carrasca

Španielsky plátok AS tvrdí, že Yannick Ferreira Carrasco by mohol opustiť Atlético Madrid a prestúpiť do anglickej Premier League. Záujem mali prejaviť Chelsea a Manchester United.

PSG chce Fellainiho

Daily Mirror píše, že Paríž Saint-Germain sa pokúsi v letnom prestupovom období získať belgického reprezentanta Marouanea Fellainiho, ktorému po sezóne skončí v Manchestri United kontrakt a bude voľným hráčom.

Tosun posilní Everton

Bulvárny denník The Sun hlása, že ospevovaný Cenk Tosun z tureckého BJK Besiktas v zimnom prestupovom období odíde do anglickej Premier League, kde je favoritom na jeho získanie liverpoolsky Everton.