Main Content

Cristiano Ronaldo prekvapil: Aké sú jeho plány po kariére?

nedeľa, 31. december 2017 10:32 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: TASR

Cristiano Ronaldo má už 32 rokov a mladnúť nebude. Jeho profesionálna kariéra sa o pár rokov definitívne skončí a populárny CR7 už pozerá dopredu, pričom jeho ambície sú smelé.

Cristiano Ronaldo má stále platný kontrakt s Realom Madrid, ale špekulácie o tom, kam povedú jeho ďalšie kroky sa neustále množia. Rodák z ostrova Madeira má 32 rokov a záujem o jeho služby je vo viacerých kútoch sveta. Ostáva ale hráčom Merengues, i keď sa pozerá viac do budúcnosti.

Ronaldo o svojich plánoch prehovoril otvorene. „Rád by som produkoval filmy, mal hotely, telocvične a pokračoval v propagovaní oblečenia firmy Nike. Sám seba vidím ako biznismena,“ povedal v interview pre Sky Italia.

„Momentálne sa sústreďujem ale na to, čo robím, i keď viem, že skôr alebo neskôr príde moment, kedy odídem do futbalového dôchodku,“ pragmaticky priznáva päťnásobný víťaz Zlatej lopty. „Môj život po futbale bude krásny, o tom nepochybujem. Nemyslím pritom finančnú stránku, ale radosť z vecí, ktoré budem robiť.“

V závere sa Ronaldo vyjadril k tomu, že v roku 2003, keď prestupoval zo Sportingu Lisabon do Manchestru United, veľký záujem o jeho služby mal aj Juventus Turín. „Tešilo ma, že ma Juve chcelo, pretože je to úžasný klub. Rozhodol som sa ale pre United, pretože Premier League som mal radšej ako Serie A,“ zakončil CR7.