Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.1.)

piatok, 5. január 2018 10:42 | Autor: Jakub Vaverka

Emre Can
Emre Can | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea ide po Barkleym

Chelsea pripravuje 15 miliónov libier na kúpu anglického reprezentanta Rossa Barkleyho, o ktorého sa zaujímala vo veľkom už v letnom prestupovom období. Everton by Barkleymu brániť v odchode nemal, pričom prestup si praje aj samotný hráč.

Mourinho začne rokovať

José Mourinho prehlásil, že novú zmluvu s Manchestrom United doposiaľ nepredĺžil, pretože je jednoducho lenivý. Dostupné informácie ale hlásajú, že Portugalčan čoskoro začne s anglickým veľkoklubom rokovať.

Manchester loví v Španielsku

Manchester City sa v januárovom transferovom období zameral na španielskeho obrancu Iniga Martineza z Realu Sociedad San Sebastián. Manchester Evening Standard píše, že tohto hráča si do klubu želá hlavne kouč Pep Guardiola.

Can posilní Juventus

Renomovaný taliansky novinár Gianluca Di Marzio tvrdí, že nemecký reprezentant Emre Can, ktorému na konci sezóny končí v anglickom Liverpoole zmluva, by mal odísť zadarmo do Juventusu Turín.

Simeone cieľom Chelsea

Ak taliansky tréner Antonio Conte skončí v londýnskej Chelsea, na jeho miesto by vraj mohol prísť argentínsky lodivod španielskeho Atlética Madrid Diego Simeone. Denník The Times hlása, že Modrí pozorne sledujú situáciu okolo tohto kouča.

Wilshere do zahraničia nepôjde

Jack Wilshere, ktorý je spájaný s odchodom z Arsenalu, podľa denníka Daily Mail ignoruje ponuky zo zahraničných tímov. Reprezentant Anglicka by pred blížiacimi sa majstrovstvami sveta rád ostal v anglickej Premier League.

Evra do Turecka?

Gianluca Di Marzio informuje, že francúzsky veterán Patrice Evra by mohol odísť na sklonku kariéry z francúzskeho Marseille do tureckej najvyššej súťaže. O bývalého obrancu Manchestru United prejavil veľký záujem Galatasaray Istanbul.