Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.1.)

nedeľa, 7. január 2018 10:10 | Autor: Jakub Vaverka

Harry Kane
Harry Kane | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Coutinho je hráčom Barcelony

Philippe Coutinho sa stal hráčom FC Barcelona, po tom, čo sa katalánsky gigant dohodol s Liverpoole na prestupovej čiastke v hodnote 160 miliónov eur. Coutinho by mal byť oficiálne odprezentovaný dnes alebo zajtra.

Bitka o Balea

Denník The Mirror tvrdí, že o waleského reprezentanta Garetha Balea z Realu Madrid sa zaujíma Manchester United a čínsky celok Guangzhou Evergrande. Bale by vraj mohol Biely Balet opustiť za 85 miliónov libier.

Southampton chce Walcotta

Anglická televízia Sky Sports potvrdila, že Southampton má eminentný záujem o reprezentanta Albionu Thea Walcotta. Walcott je stále hráčom londýnskeho Arsenalu, ale pravidelne nehráva, a preto uvažuje nad odchodom.

Maguire do City?

The Sun píše, že novým obrancom Manchestru City by sa mohol stať cenený Harry Maguire z Leicestru City. Kvalitný bek by vraj mohol odísť na Etihad Stadium za 50 miliónov libier. Ani jeden z klubov situáciu doposiaľ nekomentoval.

Arsenal chce Evansa

The Sun informuje, že najväčším favoritom na získanie Jonnyho Evansa z West Bromwichu Albion je momentálne londýnsky Arsenal. Kanonieri sú ochotní urobiť všetko preto, aby skvalitnili svoju defenzívu.

Kane za 300M

Denník The Mirror prišiel s informáciou, podľa ktorej je Tottenham Hotspur ochotný predať anglického útočníka Harryho Kanea, ale bude za jeho odchod pýtať nepredstaviteľných 300 miliónov libier. Kane by sa tak stal najdrahším hráčom histórie.