Main Content

Skončí David Luiz v Chelsea? V hre sú Real, Barcelona aj hosťovanie!

nedeľa, 7. január 2018 11:26 | Autor: Jakub Vaverka

David Luiz
David Luiz | zdroj: © TASR

Obranca Chelsea David Luiz sa dostal do konfliktu s trénerom Antoniom Contem, čo podporuje špekulácie o tom, že by mal čoskoro zmeniť dres.

David Luiz pred časom spochybnil tréningové metódy talianskeho trénera Antonia Conteho, čo viedlo k roztržke medzi týmito dvoma. Luiz sa prestal objavovať v zostave The Blues, pričom oficiálne je zranený. Verejnosti sa to ale nezdá a vo veľkom sa hovorí o jeho odchode inam.

Denník Express prináša do celej problematiky viac svetla. „Luiz vypadol zo základnej zostavy Chelsea, kde sa vo veľmi dobrom svetle ukazuje Andreas Christensen. Luiz už nie je nenahraditeľný a londýnsky celok mu začal hľadať iný klub,“ píše sa v oficiálnom znení.

V uplynulých dňoch sa vo veľkom písalo o tom, že by tento bývalý bek PSG či Benficy Lisabon mohol odísť do Primera División, kde sa o jeho služby mali zaujímať Real Madrid a FC Barcelona. Aktuálne sa ale ukazuje, že interes španielskych gigantov nebude taký horúci, ako by sa mohlo zdať.

Najreálnejšie pre Davida Luiza zrejme hosťovanie niekde inde. Conte je temperamentný a tvrdohlavý, preto je pravdepodobné, že Brazílčan sa v zostave The Blues objavovať nebude, ak áno, len sporadicky. Brazílsky univerzál by teda nasledujúci polrok mohol stráviť inde a v lete sa uvidí, kam budú smerovať jeho ďalšie kroky. Záujem má vraj aktuálne Southampton.