Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.1.)

pondelok, 8. január 2018 11:17 | Autor: Jakub Vaverka

Mesut Ozil
Mesut Ozil | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ozil do Juventusu?

Talianske noviny Corriere dello Sport píšu, že Juventus Turín je pripravený v zimnom prestupovom období získať nemeckého stredopoliara Mesuta Ozila. Ozilovi na konci sezóny končí v Arsenale zmluva a stal by sa voľným hráčom.

Griezmann chce peniaze

Antoine Griezmann vraj ostane v Atléticu Madrid, ak mu Manchester United neponúkne veľmi lukratívny kontrakt. Denník The Sun píše, že rokovania medzi Francúzom a Red Devils zlyhávajú hlavne na platových požiadavkách.

Real núkal 177M

Mundo Deportivo píše, že zatiaľ čo Barcelona zaplatila za Coutinha Liverpoolu 142 miliónov libier, Real Madrid núkal až 177 miliónov. Brazílčan ale nemal záujem prestúpiť do Bieleho Baletu a túžil po angažmáne v Barcelone.

Chelsea RLC nepredá

Evening Standard informuje, že londýnska Chelsea nepredá anglického záložníka Rubena Loftus-Cheeka, ktorý je momentálne na hosťovaní v konkurenčnom Crystal Palace. Tento hráč je vraj prísľubom do budúcnosti The Blues.

Turan odíde

Zdroj menom Sabah píše, že turecký reprezentant Arda Turan takmer s určitosťou počas tohto zimného prestupového obdobia odíde z Barcelony. Interes o jeho služby má niekoľko klubov v tureckej najvyššej súťaži.

Wenger skončí

Daily Mirror informuje, že na konci sezóny Arsene Wenger skončí na lavičke Arsenalu a zamieri do štruktúr klubu. Trénerom Londýnčanov by sa následne mohol stať ich ex-hráč, bývalý španielsky stredopoliar Mikel Arteta.