Main Content

Marcelo si nebral servítku pred ústa a zhodnotil stav Realu Madrid

pondelok, 8. január 2018 11:37 | Autor: Jakub Vaverka

Marcelo
Marcelo | zdroj: TASR

Futbalisti Realu Madrid včera remizovali vo Vigu so Celtou 2:2 a stratili ďalšie dôležité body. Na čelo tabuľky strácajú priepastných 16 bodov.

Real Madrid v lete porazil Barcelonu v španielskom superpohári 3:1, 2:0 a začalo sa hovoriť o ére Bieleho Baletu. Prešlo polroka a Biely Balet stráca na katalánskeho giganta 16 bodov. Merengues budú mať čo robiť, aby v La Lige skončili v TOP 4.

Včera tím Zinedinea Zidanea stratil vedenie vo Vigu a remizoval so Celtou 2:2.  Po zápase soptil brazílsky obranca Marcelo, ktorý si nebral servítku pred ústa. „Sme smutní a sme sku*vene potopení. Snažíme sa dostať z tohto bordelu a pracujeme na tom. Nepáči sa nám, kde sa nachádzame,“ prináša jeho slová denník ​Marca.

„Je to zložité, pretože, čím viac zápasov remizujeme alebo prehráme, tým viac sa zvyšuje tlak na nás. Nemáme čo viac urobiť. Robíme, čo sa dá, snažíme sa hrať pekný futbal, dávať góly a baviť sa s loptou, ale nejde nám to,“ pokračoval skúsený bek.

„Nemáme inú možnosť, ako predviesť všetko, čo v nás je a bojovať až do samotného konca. Biť sa o body, nechať na ihrisku všetko a skúsiť vyhrávať,“ zakončil Marcelo, ktorý patrí medzi najdlhšie slúžiacich hráčov Merengues.