Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (29.7.2011) + VIDEO

piatok, 29. júl 2011 20:03 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové klebety a špekulácie (29.7.2011) + VIDEO
Prestupové klebety a špekulácie (29.7.2011) + VIDEO | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami.

Matu blízko k prestupu do Gunners

Fanúšikovia Arsenalu sa môžu tešiť na novú posilu. Gunners sú údajne blízko k angažovaniu Juana Matu z Valencie. Arsenal je pripravený zaplatiť španielskemu klubu za 23 ročného talentovaného krídelníka 17,5 milióna libier. Valencia s touto sumou podľa posledných informácií súhlasila a tak sa môže španielsky reprezentant pripravovať na cestu do Londýna, kde sa podrobí obligatnej lekárskej prehliadke.

De Lauretniis sa predviedol


Šéf SSC Neapol a filmový magnát Aurelio De Laurentiis sa v posledných rozhovoroch pekne vyfarbil. Lionela Messiho nazval hlupákom, dnes už bývalého trénera Argentíny Batistu blbcom a keď sa dozvedel, že v úvode ligy ma Neapol ťažký žreb, tak nazval vedenie Serie A hov*ami , čo pobúrilo taliansku verejnosť. Nuž, niekedy je lepšie držať jazyk za zubami.

Pastore do Chelsea ?


Argentínsky klenot Palerma Javier Pastore má podľa najnovších informácii namierené do Chelsea. Roman Abramovič nemá totiž problém zaňho „vysoliť“ aj astronomickú sumu a tohto hráča by vo svojom kádri videl rád aj samotný André Villas Boas.

Real má nového sponzora


Real Madrid podpísal zmluvu s dubajskou firmou Emirates , ktorá  však nebude na dresoch Bieleho Baletu. Tam stále ostáva známa stávková spoločnosť  Bwin, ktorú reprezentujú Cristiano Ronaldo a spol. už pomerne dlho.

Arsenal chce 40 miliónov za Fabregasa


Ako sme už nedávno avizovali, Arsenal je toto prestupové obdobie po prvýkrát naklonený myšlienke predať svojho kapitána Cesca Fabregasa a to v prípade, ak dostane od Barcelony adekvátnu ponuku. Podľa informácií zo zákulisia Gunners je táto suma 40 miliónov libier. Zdá sa, že prestup sa blíži ku koncu, keďže Arséne Wenger nezaradil Fabregasa na súpisku pre víkendový Emirates Cup.