Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.1.)

utorok, 16. január 2018 08:59 | Autor: Jakub Vaverka

Marco Asensio
Marco Asensio | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea ide po Alexisovi

Manchester Evening News píšu, že aktuálnym favoritom na získanie Alexisa Sancheza je londýnska Chelsea. Manchester United a Manchester City údajne boj o čilského kanoniera Arsenalu Londýn vzdali a sústredia sa na iných hráčov.

Giroud do Nemecka?

The Sun tvrdí, že Arsenal je ochotný pustiť francúzskeho útočníka Oliviera Giriouda do Borussie Dortmund, ako súčasť dohody za gabonského bombardéra Pierrea-Emericka Aubameyanga, o ktorého Gunners silno usilujú.

Ostane Can v LFC?

Emre Can by vraj mohol ostať v Liverpoole aj v nasledujúcej sezóne. Goal.com píše, že nemecký reprezentant je pripravený s The Reds podpísať nový kontrakt, i keď sa vo veľkom špekuluje o jeho odchode do Juventusu Turín.

Asensio do Manchestru City?

Diario Gol prišiel s informáciou, podľa ktorej je Marco Asensio pod drobnohľadom Manchestru City. Talent z Realu Madrid by vraj na Etihad Stadium veľmi rád priviedol španielsky kormidelník Sky Blues Pep Guardiola.

Deulofeu na lane SSC

Katalánsky Sport tvrdí, že nevyužívaný Gerard Deulofeu čoskoro posilní taliansky SSC Neapol. Neapolčania majú v tomto období rokovať s Barcelonou, pričom Katalánci sú ochotní Deulofeua predať.

Rafinha do Interu neodíde

Inter Miláno núkal Barcelone za Rafinhu 20 miliónov eur, ale Katalánci ponuku talianskeho klubu odmietli. Denník Marca hlása, že Rafinha síce môže Camp Nou opustiť, ale rozhodne nie pod cenu.