Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.1.)

štvrtok, 18. január 2018 09:42 | Autor: Jakub Vaverka

Robert Lewandowski
Robert Lewandowski | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Smelé plány Realu Madrid

Denník Marca píše, že vedenie Realu Madrid nie je spokojné s ofenzívnym triom Bale – Benzema – Ronaldo a v letnom prestupovom období chce do ofenzívy priviesť nových futbalistov. Marca píše o záujme o Neymara z PSG, Lewandowskeho z Bayernu Mníchov, Hazarda z Chelsea, Icardiho z Interu Miláno či Kanea z Tottenhamu.

Walcott hráčom Evertonu

Anglický reprezentant Theo Walcott skompletizoval svoj prestup z Arsenalu do konkurenčného Evertonu. Walcott sa nedohodol s Kanoniermi na novej zmluve a pred blížiacimi sa MS 2018 v Rusku chce pravidelne hrávať. V Goodison Parku by mu to mohlo byť dopriate.

Malcom odmietne Arsenal

The Times píše, že je reálne, že brazílsky krídelník Malcom, ktorý žiari vo francúzskom Girondins de Bordeaux v konečnom dôsledku odmietne londýnsky Arsenal. Hráčovi sa totiž nepáči neistá situácia, ktorá na Emirates Stadium panuje kvôli Mesutovi Ozilovi a Alexisovi Sanchezovi.

De Gea bude rokovať

Daily Telegraph informuje, že španielsky brankár David De Gea otvoril rokovania s Manchestrom United o novom kontrakte. Red Devils vraj jednému z najlepších gólmanov súčasnosti pripravujú dlhodobú lukratívnu zmluvu.

Záujem o Sturridgea

Podľa Daily Telegraph sa momentálne o útočníka Daniela Sturridgea z Liverpoolu zaujímajú španielsky klub FC Sevilla a taliansky celok Inter Miláno. Sturridge chce odísť minimálne na hosťovanie, aby pred MS 2018 pravidelne hrával.

Chelsea v bitke o Seriho

Po Manchestri City a Paríži Saint-Germain je podľa denníka The Sun londýnska Chelsea aktuálne tretím klubom, ktorý sa zaujíma o služby Jeana-Michaela Seriho. Seri, ktorý stále podáva výborné výkony v OSG Nice bol v lete spájaný s transferom do Barcelony, ale nakoniec neodišiel.

Klopp chce Jamésa

Don Balón prišiel s informáciou, podľa ktorej sa nemecký tréner Liverpoolu FC Jurgen Klopp zaujíma o kolumbijského záložníka Jamésa Rodrigueza. Rodriguez je aktuálne na hosťovaní v nemeckom Bayerne Mníchov z Realu Madrid.