Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.1.)

piatok, 19. január 2018 10:28 | Autor: Jakub Vaverka

Olivier Giroud
Olivier Giroud | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Alexis už dnes

Manchester Evening News informujú, že Manchester United by najradšej prestup čilského útočníka Alexisa Sancheza dotiahol už počas dnešného dňa. Do Arsenalu by zas mal smerovať arménsky reprezentant Henrik Mchitarjan.

Dohodnuté podmienky

Vedenie londýnskeho Arsenalu sa vraj dohodlo na podmienkach kontraktu nielen s vyššie spomínaným Henrikom Mchitarjanom, ale aj s gabonským reprezentantom Pierreom-Emerickom Aubameyangom, ktorý by mal prísť z Borussie Dortmund.

Giroud môže odísť

Ak príde do Arsenalu Aubameyang z Dortmundu, do Nemecka by vraj mohol putovať francúzsky útočník Olivier Giroud. Daily Mirror informuje, že skúsený zakončovateľ sa odchodu z Londýna rozhodne brániť nebude.

Giroud do Chelsea?

Údajne existuje možnosť, že francúzsky kanonier Olivier Giroud by neodišiel do nemeckej Bundesligy, ako sa špekuluje, ale posilnil by londýnsku Chelsea. Modrí majú problémy v ofenzíve, pričom Giroud viackrát dokázal, že vie dávať góly.

De Gea nechce rokovať

Španielsky brankár David De Gea chce predĺžiť kontrakt s Manchestrom United, ale zatiaľ o ňom nechce rokovať. Bývalá brankárska jednotka Atlética Madrid chce počkať s novou zmluvou do konca aktuálnej sezóny.

Chelsea hrozí BAN

Denník The Guardian píše, že FIFA sa chystá vyšetrovať londýnsku Chelsea za niekoľko diskutabilných prestupov počas posledných rokov. Ak sa ukáže, že londýnsky celok konal proti pravidlám, hrozí mu dvojročný zákaz nákupov.

Mourinho je za Ronalda

Denník AS informuje, že tréner Manchestru United José Mourinho je za to, aby sa hviezdny Cristiano Ronaldo vrátil na Old Trafford. Ak však do Manchestru príde Alexis Sanchez, je málo pravdepodobné, že sa CR7 vráti v dohľadnej dobe.