Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.1.)

nedeľa, 21. január 2018 14:01 | Autor: Jakub Vaverka

Harry Kane
Harry Kane | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Evans prioritou

Írsky reprezentant Jonny Evans je podľa denníka Daily Mail zimnou prestupovou prioritou Manchestru City. Sky Blues sa o obrancu West Bromwichu Albion zaujímajú už niekoľko týždňov. Ďalším hráčom, ktorého City chcú je Fred zo Šachťaru Donetsk.

Lemar chce Barcelonu

Sunday Mirror píše, že francúzsky stredopoliar v službách AS Monako Thomas Lemar čaká na záujem FC Barcelona, preto je v zimnom transferovom okne pripravený odmietnuť ponuky anglických klubov Liverpoolu a Arsenalu.

Pogba chce vyšší plat

Francúzsky stredopoliar Paul Pogba chce podľa Sunday Mirror od vedenia Manchestru United vyšší plat. S príchodom Alexisa Sancheza z Arsenalu chce Francúz stále cítiť, že je hviezda číslo jeden a vraj požaduje plat vo výške 400 000 libier týždenne.

Valencia pôjde po Matovi

Daily Star tvrdí, že španielska Valencia, ktorá zažíva perfektnú sezónu, by chcela v dohľadnej dobe získať svojho bývalého futbalistu Juana Matu. Mata je momentálne hráčom Manchestru United, ale jeho budúcnosť nie je istá.

Kane Real neposilní

The Times hlása, že Tottenham Hotspur je pripravený urobiť všetko preto, aby hviezdny zakončovateľ Harry Kane neodišiel do španielskeho veľkoklubu Realu Madrid. Kohúti by o svojho najväčšiu hviezdu prišli len veľmi neradi.

Kepa odísť nechce

Zdroje portálu Goal.com tvrdia, že talentovaný brankár Kepa nemá v úmysle prestúpiť do Realu Madrid, ako sa pôvodne predpokladalo. 23-ročný Bask vraj chce podpísať nový vylepšený kontrakt s Athleticom Bilbao.*