Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.1.)

pondelok, 22. január 2018 10:25 | Autor: Jakub Vaverka

Edin Džeko
Edin Džeko | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Giroud do Nemecka

Nemecký magazín Kicker píše, že francúzsky útočník Olivier Giroud odíde z Arsenalu do Dortmundu ako súčasť prestupu gabonského bombardéra Pierrea-Emericka Aubameyanga. Všetko by malo byť uzavreté tento týždeň.

Džeko a Emerson môžu odísť

Opory talianskeho AS Rím, Edin Džeko a Emerson by mohli podľa Goal.com odísť v januárovom prestupovom období do Chelsea. Športový riaditeľ Vlkov Monchi totiž prehlásil, že stať sa v tomto prípade môže naozaj čokoľvek.

Spurs Malcoma nechcú

Tréner Tottenhamu Hotspur Mauricio Pochettino poprel špekulácie o tom, že by sa tento londýnsky celok zaujímal o brazílskeho reprezentanta Malcoma. Malcom je hviezdou francúzskeho Bordeaux a pozorne ho sleduje aj Tottenham.

Real zase o De Geu

Daily Mirror píše, že po tom, čo sa Realu Madrid nepodarilo získať brankára Kepu z Athleticu Bilbao, mohol by sa Biely Balet už po niekoľký raz zamerať na španielskeho gólmana Davida De Geu, ktorý čoskoro podpíše s Manchestrom United nový kontrakt.

Ronaldo sa uskromní

Don Balón prišiel informácie, podľa ktorých je vraj hviezdny Cristiano Ronaldo zarábať menej, len aby sa mohol vrátiť do Manchestru United, s ktorým v minulosti vyhral Premier League aj Ligu majstrov. Jeho budúcnosť v Reale Madrid je stále menej pravdepodobná.

Alexis išiel za peniazmi

Čilský útočník Alexis Sanchez odišiel do Manchestru United kvôli peniazom, aspoň to si myslí francúzsky kormidelník Arsenalu Arsene Wenger. Wenger nie je z Čiľanovho konania spokojný, ale nemá s tým, čo urobiť.