Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (29.1.)

pondelok, 29. január 2018 09:59 | Autor: Jakub Vaverka

Milan Škriniar
Milan Škriniar | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Veľký záujem o Škriniara

Anglický denník Daily Star píše, že o slovenského stopéra Milana Škriniara sa opäť zaujímajú svetové veľkokluby. Talentovaného stredného obrancu Interu Miláno vraj pozorne sledujú FC Barcelona, Manchester City a po novom aj Real Madrid. K možnému transferu by mohlo dôjsť už v letnom prestupovom období.

Arsenal je blízko

Arsenal je veľmi blízko k dotiahnutiu prestupu útočníka Pierrea-Emericka Aubameyanga. Kanonieri sú vraj krok od dohody s nemeckou Borussiou Dortmund, na základe ktorej by BVB poslali rovných 60 miliónov libier. Všetko by malo byť dotiahnuté do konca januára.

Giroud za 35M

Ak príde Aubameyang, môže odísť Giroud, tak znie stanovisko Arsenalu. Francúzsky kanonier vraj má namierené do konkurenčnej Chelsea, pričom The Gunners stanovili cenu tohto skúseného reprezentanta Les Bleus na 35 miliónov libier.

Laporte v Manchestri

Daily Mirror píše, že obranca Athleticu Bilbao Aymeric Laporte prestúpi do Manchestru City. Tento talentovaný Francúz sa vraj dokonca nachádza v Manchestri, kde by mal už dnes absolvovať lekársku prehliadku.

Ibrahimovič do USA?

Americká televízia ESPN informuje, že švédsky bombardér Zlatan Ibrahimovič možno čoskoro posilní americký celok Los Angeles Galaxy. V Manchestri United Zlatan už toľko nehráva, pričom Major League Soccer je preňho veľmi lákavá.

Rozhodujúci deň pre Džeka

Premium Sport hlása, že dnešok je rozhodujúci deň v rokovaniach Chelsea s AS Rím o prestupe bosniackeho útočníka Edina Džeka. Ak sa kluby nedohodnú na transfere dnes, z celej veci podľa všetkého nič nebude.