Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (1.8.2011) + VIDEO

pondelok, 1. august 2011 18:28 | Autor: Matúš Lazový

Prestupové klebety a špekulácie (1.8.2011) + VIDEO
Prestupové klebety a špekulácie (1.8.2011) + VIDEO | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami.

Valencia predĺžil s United

Podľa očakávaní fanúšikov podpísal Antonio Valencia novú zmluvu  s Manchestrom United.  25-ročný ekvádorsky krídelník bude v drese červených diablov pôsobiť minimálne nasledujúce štyri sezóny.

Beckham sa vzdáva myšlienky návratu do Premier League


Zdá sa, že David Beckham už nevidí príliš reálne svoj návrat do anglickej Premier League. 36 ročná anglická futbalová ikona, o ktorú nedávno prejavili záujem Tottenham a Blackburn, si myslí, že jeho návrad  do Premier League je momentálne nereálny.  "Milujem Premier League a veľmi mi chýba, ale momentálne neviem, či sa do nej ešte vrátim. Moja kariéra sa pomaly blíži ku koncu.“

Barton odíde z Newcastlu


Joey Barton po štyroch sezónach opustí Newcastle United. 28 ročný záložník sa totiž dnes ocitol na trhu s voľnými hráčmi, po tom ako vyvrcholili jeho nezhody s vedením klubu.

Kontroverzný Balotelli sa chce vrátiť do Talianska


Kontroverzný útočník Mario Balotelli by rád čo najskôr opustil Manchester City. ,,Nemám rád toto mesto” prehlásil a dodal “chýba mi môj domov, ktorým je Brescia, nie Miláno. Chýba mi aj rodina a priatelia”. Balotelli však zároveň dodal, že jeho túžba opustiť veľkoklub z Manchestru nesúvisí s trénerom Mancinim a ani s jeho spoluhráčmi. 20 ročný Talian prestúpil k Citizens minulú sezónu za takmer 30 miliónov eur. O jeho služby sa momentálne najintenzívnejšie zaujíma milánske AC.

Mancini “nechce” brániť Tevézovi v odchode


Tréner Manchestru City Roberto Mancini je pripravený vzdať sa služieb Carlosa Tevéza, avšak len v prípade, ak sa nájde kupca, ktorý by bol ochotný za argentínskeho útočníka zaplatiť 50 miliónov libier. Pri všetkej úcte k Tevézovi takýto kupca sa nájde v najbližších týždňoch len veľmi ťažko.

Vladimír Weiss naspäť do Boltonu?


Slovenský futbalový reprezentant Vladimír Weiss mladší by mohol hrávať v budúcej sezóne v drese Boltonu Wanderers, kde už pôsobil počas druhej polovice sezóny 2009/2010 ako hosťujúci hráč.  Kmeňový ofenzívny krídelnik Manchestru City by mohol prísť do Boltonu na ďalšie hosťovanie, keďže v drese Citizens pravdepodobne nedostane v novej sezóne príležitosť. Tréner manchesterského veľkoklubu viackrát avizoval, že chce aby “Vlady” hrával v novej sezóne v jednej zo štyroch elitných európskych líg. Okrem Boltonu sa špekuluje aj o jeho návrate do Glasgowu Rangers (s čím by však Mancini asi nesúhlasil), ale aj o prestupe do Espanyolu Barcelona.