Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.2.)

nedeľa, 4. február 2018 10:28 | Autor: Jakub Vaverka

Conte a Fabregas
Conte a Fabregas | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

United sledujú Pochettina

Manchester Eveing News tvrdí, že ak by Manchester United prepustil trénera Josého Mourinha, na jeho miesto by angažoval skúseného Mauricia Pochettina, ktorému sa veľmi darí v londýnskom Tottenhame. Spurs by ale svojho manažéra priamej konkurencii zrejme nepredali.

Bolo to hektické

Nový brankár Newcastlu United Martin Dúbravka v rozhovore pre anglické médiá priznal, že posledných 24 hodín prestupového obdobia preňho bolo naozaj hektických, ale je rád, že nakoniec opustil Spartu Praha a dohodol sa s The Magpies.

United dostanú peniaze

Don Balón tvrdí, že Manchester United dostane od sponzorov finančnú podporu na prestupový boj o brazílskeho útočníka Neymara. Neymar je hráčom Parížu Saint-Germain, pričom o jeho služby momentálne bojuje takmer celá futbalová smotánka.

Blind v lete?

V januárovom prestupovom období bol obranca Manchestru United Daley Blind ponúknutý AS Rím, ale taliansky celok nemal finančné prostriedky na jeho angažovanie. K dohode medzi oboma klubmi by mohlo následne prísť v lete.

Oblak v hľadáčiku Arsenalu

Slovinský brankár Jan Oblak sa ocitol pod drobnohľadom londýnskeho Arsenalu. Gólman Atlética Madrid by mohol nahradiť starnúceho Petra Čecha, ktorý sa často dopúšťa školáckych chýb pri rozohrávke.

Conte je sklamaný

Tréner londýnskej Chelsea Antonio Conte priznal, že nie je šťastný s prestupovou aktivitou Modrých na prestupovom trhu. The Blues sa snažili získať viacerých kvalitných futbalistov, ale nakoniec sa im to nepodarilo podľa predstáv. Opakoval sa scenár z letného transferového okna.