Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.2.)

pondelok, 5. február 2018 10:39 | Autor: Jakub Vaverka

Karim Benzema
Karim Benzema | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ohrozený Conte

Niektoré zdroje z Britských ostrovov prišli s informáciou, podľa ktorej je taliansky tréner Antonio Conte ohrozený. Ak Chelsea dnes prehrá na pôde Watfordu, klubové vedenie ho údajne prepustí. Oficiálne nič potvrdené nebolo.

De Gea chce odísť

Don Balón píše, že španielsky brankár David De Gea neberie ohľad na to, že nedávno podpísal nový kontrakt s Manchestrom United a v dohľadnej dobe sa pokúsi si vynútiť prestup do Realu Madrid. Biely Balet o jeho služby bojuje už niekoľko rokov.

United nekúpia útočníka

Tréner Manchestru United José Mourinho na tlačovej konferencii deklaroval, že Red Devils v letnom prestupovom období nekúpia žiadneho futbalistu do ofenzívnej formácie. Portugalčan si myslí, že Red Devils majú momentálne dostatok útočníkov.

Rashfordova neistá budúcnosť

Daily Express píše, že talentovaný útočník Marcus Rashford možno opustí Manchester United. Dôvodom má byť fakt, že Red Devils majú v súčasnosti veľmi veľa ofenzívnych futbalistov a tento mladík sa na ihrisko nedostane v takom množstve, ako by si želal.

 

Benzema do Arsenalu?

Podľa Don Balón by mal Karim Benzema v letnom prestupovom období odísť do londýnskeho Arsenalu. Vedenie Realu Madrid už stráca trpezlivosť s týmto francúzskym kanonierom, pričom Kanonieri sa ho snažili získať už minulý rok.

Záujem o Kovačiča

Španielsky denník AS prišiel s informáciou, podľa ktorej sa vraj o Matea Kovačiča z Realu Madrid zaujímajú Juventus Turín, Manchester United, Inter Miláno a Tottenham Hotspur. Tieto kluby chcú využiť zlú situáciu, ktorá panuje v Bielom Balete.