Main Content

Barcelona varuje Liverpool: Chystajú sa Katalánci obrať LFC o ďalšiu hviezdu?

pondelok, 5. február 2018 11:38 | Autor: Jakub Vaverka

Záujem Barcy o hráčov Liverpoolu
Záujem Barcy o hráčov Liverpoolu | zdroj: TASR

Len nedávno doznel obrovský prestup Philippeho Coutinha z Liverpoolu do Barcelony a už teraz sa špekuluje o ďalších možných transferoch na tejto trase.

Jeden zo šéfov FC Barcelona Jordi Mestre prehlásil pre britský plátok Sunday Express, že prestup Philippeho Coutinha za 142 miliónov libier by nemusel byť ani zďaleka posledným na trase Liverpool – Barcelona. Katalánci vraj vzhliadajú do budúcna a pozdáva sa im viacero hráčov Červených.

V minulosti Barca okrem Coutinha získala z Anfield Road napríklad Javiera Mascherana či Luisa Suareza, otázne je, kto by sa k nim mohol pridať. Mestre tvrdí, že ak Coutinho potvrdí svoje kvality, Barca sa opäť obráti na Liverpool.

„Ak sa mu to podarí, privedieme viac hráčov z Liverpoolu. Musia byť ale o niečo lacnejší,“ cituje jeho slová  Sunday Express. „Klub sa snažil Coutinha získať veľmi dlho, rozdiel bol ale vo výške ponúkaných peňazí.“

Nejdem sa teraz baviť o číslach, dôležité je, že ho máme tu. Ak by som prezradil viac, zneuctilo by to našu dohodu s LFC,“ zakončil Mestre.

Španielsky denník Mundo Deportivo začal okamžite diskutovať, že Barca by mohla získať Mohameda Salaha, ktorý je v tejto sezóne skutočne famózny. Egypťan bol s Blaugranas spájaný už v minulosti, ale k transferu nakoniec nedošlo.