Main Content

Don Balón: De Gea si chce vynútiť prestup do Realu Madrid

utorok, 6. február 2018 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

De Gea do Realu Madrid, koláž Šport7.sk
De Gea do Realu Madrid, koláž Šport7.sk | zdroj: TASR

David De Gea je spájaný s odchodom z Manchestru United do Realu Madrid prakticky neustále. Aktuálne sa objavili v tejto prestupovej ságe nové skutočnosti.

Španielsky brankár David De Gea bol krôčik od prestupu do Realu Madrid v roku 2015, ale Manchester United nestihol poslať potrebnú dokumentáciu a z transferu nakoniec nič nebolo. Odvtedy sa Los Blancos snažili tohto gólmana získať viackrát, ale neúspešne.

„David De Gea si snaží vynútiť prestup z Manchestru United do Realu Madrid,“ tvrdia novinári zo španielskeho plátku Don Balón. Očakávalo sa, že keď sa DDG dohodne s Red Devils na novej zmluve, špekulácie ustanú, ale nestalo sa.

„Real Madrid chce zúfalo získať v letnom prestupovom období nového brankára, pričom De Gea tlačí na svojho agenta Jorgeho Mendesa, aby mu prestup do Madridu umožnil,“ píše sa v originálnom znení článku.

27-ročný reprezentant Španielska v minulosti už v La Lige pôsobil, bol úspešný v Atléticu Madrid. Real je s ním spájaný prakticky každé prestupové obdobie, ale Manchester United sa svojej brankárskej opory nechce vzdať za žiadnu cenu.