Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.2.)

štvrtok, 8. február 2018 09:35 | Autor: Jakub Vaverka

Marco Asensio
Marco Asensio | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Asensio za Hazarda?

Don Balón píše, že Real Madrid je ochotný pustiť do londýnskej Chelsea talentovaného útočníka Marca Asensia, ale na oplátku požaduje, aby Modrí poslali do hlavného mesta Španielska hviezdneho Edena Hazarda.

Ronaldo radí Neymara

Goal.com informuje, že brazílsky veterán Ronaldo radí vedeniu Realu Madrid, aby čím skôr kúpilo hviezdneho útočníka Parížu Saint-Germain Neymara. Biely Balet sa o tohto futbalistu intenzívne zaujíma už niekoľko rokov.

Shaw dostane kontrakt

Daily Mirror prišiel s informáciou, podľa ktorej nádejný obranca Manchestru United Luke Shaw dostane od klubového vedenia nový kontrakt. Dlho to vyzeralo, že Shaw zmení dres, ale momentálne je reálnejšie, že ostane.

City nepôjde po Mahrezovi

Daily Star sa nazdáva, že Manchester City ukončil prestupové snaženie o Riyada Mahreza z Leicestru City a v letnom prestupovom období po tomto futbalistovi nepôjde. Mahrez bol na lane Sky Blues v januári, ale Líšky obchod odmietli.

Enrique v lete

Španielsky tréner Luis Enrique je naklonený odchodu do Chelsea, kde by mal nahradiť talianskeho trénera Antonia Conteho, ale bývalý barcelonský lodivod by rád počkal na celý presun až do letného transferového okna.

Pochettino a Lloris do Madridu?

Don Balón píše, že ak odíde tréner Mauricio Pochettino z Tottenhamu Hotspur do Realu Madrid, chce, aby mu Biely Balet kúpil francúzskeho brankára Huga Llorisa, aktuálnu brankársku jednotku londýnskych Kohútov.