Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.2.)

piatok, 9. február 2018 11:28 | Autor: Jakub Vaverka

Eden Hazard
Eden Hazard | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Pulišič za 100

Nemecká stanica Sport1 hlása, že Borussia Dortmund stanovila prestupovú čiastku za talentovaného mladíka Christiana Pulišiča na hranicu sto miliónov eur. Pulišiča chcelo v zime získať niekoľko celkov Premier League, ale neúspešne.

Hazard nevylúčil Real Madrid

Eden Hazard nevylúčil, že jedného dňa prestúpi do Realu Madrid. Belgičan v službách londýnskej Chelsea v rozhovore prezradil, že v súvislosti s Bielym Baletom nikdy neviete, ako sa situácia nakoniec vyvinie.

Arsenal favoritom o Lemara

Liverpool Echo tvrdí, že Liverpool FC vzdal svoj záujem o francúzskeho stredopoliara Thomasa Lemara. Záložník AS Monako by vraj mohol skončiť v Arsenale, ktorý ho vraj momentálne chce z celej futbalovej Európy najviac.

Enrique chce Asensia

Don Balón píše, že ak sa Luis Enrique stane trénerom londýnskej Chelsea, bude robiť všetko preto, aby klubové vedenie získalo talentovaného španielskeho útočníka Marca Asensia, ktorý je aktuálne hráčom Realu Madrid.

Wenger verí vo Wilsherea

Daily Mail prišiel s informáciou, podľa ktorej si je kouč Arsenalu Arsene Wenger takmer istý, že anglický stredopoliar Jack Wilshere podpíše s Kanoniermi nový kontrakt. Hráč aj klub vraj spoluprácu zrušiť nechcú.

Man City pôjde po Iscovi

Manchester Evening News hlása, že Manchester City v letnom prestupovom období zabojuje o španielskeho stredopoliara Isca. Iscov odchod z Realu Madrid je na spadnutie už dlhšie obdobie, ale nakoniec k nemu nedošlo.