Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.2.)

sobota, 10. február 2018 12:15 | Autor: Jakub Vaverka

N'Golo Kanté
N'Golo Kanté | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Kane za 200M

Portál ABC píše, že Harry Kane môže v budúcnosti opustiť Tottenham Hotspur, ale Kohúti budú za jeho služby požadovať minimálne nepredstaviteľných 200 miliónov eur. Najväčším záujemcom o jeho služby je Real Madrid.

Maguire v kurze

Stopér Leicestru City Harry Maguire by podľa denníka Daily Star mohol v letnom prestupovom období zmeniť dres. Veľký záujem o služby tohto spoľahlivého obrancu majú manchesterské celky United a City.

Kanté cieľom PSG

Le 10 Sport sa nazdáva, že francúzsky stredopoliar N´Golo Kanté je hlavným prestupovým cieľom francúzskeho PSG. Vicemajster Ligue 1 si brúsi zuby na záložníka Chelsea, ten svoju budúcnosť zatiaľ nekomentoval.

Cillessen nejde nikam

Katalánsky denník Sport tvrdí, že špekulácie o tom, že Jasper Cillessen odíde z Barcelony, nie sú pravdivé a holandský gólman je v metropole Katalánska šťastný. Bývalý gólman Ajaxu Amsterdam je popri Ter Stegenovi dvojkou.

Courtois v hľadáčiku Realu

Podľa anglického denníka The Indepedent je belgický brankár Thibaut Courtois prvou voľbou Realu Madrid na brankársky post. Jednotka Chelsea rozvírila špekulácie po rozhovore, v ktorom Courtois povedal, že jeho srdce je v Madride.

Gomesov odchod?

Diario Gol píše, že portugalský reprezentant André Gomes by mohol po sezóne odísť z Barcelony. Gomes sa dlhodobo snaží dostať do základnej zostavy Kataláncov, ale stále sa mu to nedarí. Navyše, pár hráčov ho vraj v klube už nechce.