Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.2.)

nedeľa, 11. február 2018 12:59 | Autor: Jakub Vaverka

Luis Enrique
Luis Enrique | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Enrique mieri do Anglicka

Denník Mundo Deportivo tvrdí, že tréner Luis Enrique by mal byť od budúcej sezóny súčasťou anglickej Premier League. O niekdajšieho kouča FC Barcelona sa vo veľkom zaujímajú Chelsea a Arsenal.

Bitka o Butlanda

Jack Butland by podľa denníka The Sun mohol čoskoro opustiť Stoke City. Anglický brankár podáva dlhodobo kvalitné výkony, pričom jeho počínanie si vo veľkom sledujú Liverpool a Arsenal. Favoritom na jeho získanie by mali byť The Reds.

Liverpool ide po Baileym

Liverpool je podľa Daily Mirror ďalším tímom, ktorý sa zaujíma o talentovaného mladíka Leona Baileyho z Bayeru Leverkusen. Bailey podáva v tomto ročníku v nemeckej Bundesligy vynikajúce výkony a kúpiť ho chce aj Bayern.

Conte je sebaistý

The Telegraph píše, že taliansky tréner Antonio Conte nepochybuje o tom, že prebiehajúci ročník absolvuje až do samotného konca na lavičke Chelsea. Talian bol v poslednom období spájaný s odchodom z klubu.

De Gea do Realu nepôjde

Tréner Manchestru United José Mourinho rázne odmietol, že by sa španielsky brankár David De Gea v dohľadnej dobe sťahoval do Realu Madrid. De Gea je jedným z najdôležitejších hráčov súčasných Červených Diablov.

City bojuje o Freda

Anglický denník Daily Mirror tvrdí, že Manchester City v letnom prestupovom období dotiahne prestup Brazílčana Freda. Stredopoliar ukrajinského Šachťaru Donetsk by mohol do Premier League odísť za 50 miliónov libier.