Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.2.)

piatok, 23. február 2018 09:31 | Autor: Jakub Vaverka

Alexis Sanchez
Alexis Sanchez | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Conteho musia vyhodiť

Taliansky tréner Antonio Conte priznáva, že situácia v Chelsea je napätejšia, ako by mala byť, ale dodáva, že on sa v lete odchádzať z klubu nechystá. Preto, ak sa ho budú chcieť Modrí zbaviť, budú ho musieť vyhodiť.

Zidane bude bojovať

Zinedine Zidane nechce, aby ho Real Madrid prepustil a prehlásil, že bude z plných síl bojovať o to, aby klubové vedenie presvedčil, že je tým správnym mužom na vedenie tohto španielskeho veľkoklubu.

Icardi na lane United a Realu

Daily Star píše, že argentínsky útočník Mauro Icardi je v hľadáčiku Realu Madrid a Manchestru United. O kapitána talianskeho Interu Miláno je vo futbalovom svete veľký záujem, pretože podáva dlhodobo vyrovnané výkony.

Alexis odišiel kvôli Lige majstrov

Tréner Manchestru United José Mourinho na tlačovej konferencii prezradil, že jeden z dôvodov, prečo Alexis Sanchez v zimnom prestupovom období opustil Arsenal bol fakt, že hráč veľmi chcel hrať Ligu majstrov.

Rugani možno odíde

Daniele Rugani nemá v Juventuse Turín na ružiach ustlané a špekuluje sa o tom, že by mohol tohto talianskeho giganta opustiť. The Sun tvrdí, že Rugani by mohol zamieriť do anglického Arsenalu Londýn.

Wenger môže ostať

Portál 90min.com píše, že francúzsky tréner Arsene Wenger možno ostane kormidelníkom Arsenalu, aj keby sa Kanonierom nepodarilo kvalifikovať do budúcoročnej edície prestížnej Ligy majstrov. Samotný manažér túto možnosť zatiaľ nekomentoval.

Dembélé nebol zlý nákup

Ousmane Dembélé, ktorý v lete stál Barcelonu 145 miliónov eur, nebol podľa španielskeho trénera Ernesta Valverdeho zlý nákup. Talentovaný mladík, ktorý prišiel z Dortmundu sa ale zatiaľ nedokázal v Barce presadiť a prenasledujú ho zranenia.

Jorginho do Manchestru United?

Anglický bulvárny denník The Sun píše, že existuje šanca, že by Jorginho z SSC Neapol odišiel v letnom prestupovom období z talianskej Serie A a zamieril do anglickej Premier League, kde o jeho služby prejavil interes Manchester United.

Alisson je v kurze

Brankár AS Rím Alisson je skutočne horúcim želiezkom na prestupovom trhu. Brazílsky gólman vraj môže opustiť večné mesto za sedemdesiat miliónov eur, pričom o jeho služby má záujem viacero anglických veľkoklubov.