Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.3.)

sobota, 3. marec 2018 13:25 | Autor: Jakub Vaverka

Marc-André Ter Stegen
Marc-André Ter Stegen | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Manchester United sleduje Ter Stegena

Don Balón prišiel s informáciou, podľa ktorej údajne Manchester United chystá 89 miliónov libier na kúpu nemeckého brankára Marca-Andrého Ter Stegena z FC Barcelona. Všetko za predpokladu, že David De Gea v lete odíde do Realu Madrid.

Tosun chce odísť

Zdroj menom TMW podporený Liverpool Echo hlása, že turecký reprezentant Cenk Tosun by rád čoskoro opustil liverpoolsky Everton. Jeden z objavov sezóny z BJK Besiktas sa od januára nedokáže adaptovať vo Veľkej Británii.

Sané a Real Madrid?

El Gol Digital sa domnieva, že nemecký mladík Leroy Sané možno v budúcnosti posilní Real Madrid. Sané predvádza fantastické výkony v drese anglického Manchestru City, čo neušlo pozornosti skautov Bieleho Baletu.

Klopp tlačí na Firmina

Nemecký tréner Liverpoolu FC Jurgen Klopp tlačí na vedenie Červených, aby čo najskôr dotiahlo rokovania ohľadom nového kontraktu pre brazílskeho zakončovateľa Roberta Firmina. Klopp nechce riskovať, že by prišiel o svoj ofenzívny klenot.

Získa Neapol Balotelliho?

Goal.com píše, že kontroverzný agent Mino Raiola tlačí na SSC Neapol, aby dal šancu talianskemu zakončovateľovi Mariovi Balotellimu. Balotelli je stále hráčom francúzskeho OSG Nice, ale vo veľkom sa hovorí, že by mohol zmeniť dres.

Conte má vysoké ambície

Tréner Chelsea Antonio Conte nie je spokojný s tým, že nemá dostatok peňazí na nové posily. Talian podľa Goal.com tvrdí, že jeho ambície sú najvyššie a nie je rád, že jeho tím zaostáva 22 bodov za prvým tímom ligy Manchestrom City.