Main Content

TRAGÉDIA: Vo veku 31 rokov umrel kapitán AFC Fiorentina

nedeľa, 4. marec 2018 12:31 | Autor: Jakub Vaverka

Davide Astori
Davide Astori | zdroj: TASR

Dnes sa v Taliansku nehovorí o napínavých stretnutiach Serie A, ale o úmrtí kapitána prvoligovej Fiorentiny. Strašná správa zasiahla svet okolo obeda.

Kapitán AFC Fiorentina Davide Astori bol nájdený vo svojej hotelovej izbe v Udine, kde boli Fialky ubytované pred dnešným ligovým zápasom proti Udinese Calcio. Momentálne nie je zverejnených príliš veľa detailov, zahraničné médiá tvrdia, že hráč umrel v spánku.

Astori bol jednou z vedúcich osobností Fiorentiny a mal iba 31 rokov. Hráč, ktorý odohral 14 zápasov v národnom drese Talianska odišiel náhle a zápas AFC na Stadio Friuli bol okamžite odložený. V Taliansku sa dnes nerieši futbal, rieši sa len táto tragická správa.

Niet sa čo čudovať, je to jedným slovom hrozné. Astori bol mladý a športujúci človek, ktorý odišiel náhle a nečakane. "Fiorentina je nútená informovať, že jej kapitán Davide Astori umrel. Ide o tragickú a delikátnu situáciu, preto z rešpektu k hráčovej rodine požadujeme, aby médiá boli citlivé," píše sa v oficiálnom vyhlásení článku.