Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.3.)

utorok, 6. marec 2018 10:09 | Autor: Jakub Vaverka

Eden Hazard
Eden Hazard | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Hazard chce odísť

Eden Hazard je vraj pripravený zdržovať rokovania o novom kontrakte s londýnskou Chelsea, aby mohol v letnom prestupovom období odísť do Realu Madrid. Daily Mail tvrdí, že Belgičan je už unavený z toho, ako ho na Stamford Bridge obmedzuje tímová taktika.

Pulišič do Realu?

Diario Gol píše, že Real Madrid sa pripravuje na to, že v lete predá waleského reprezentanta Garetha Balea. Na jeho miesto by vraj mohol prísť ospevovaný americký reprezentant Christian Pulišič z Borussie Dortmund.

Bellerín chce odísť

Bulvárny denník The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej je španielsky obranca Hector Bellerín pripravený opustiť Arsenal. Španiel nie je spokojný s klubovou ideológiou a dokonca sa dostal do konfliktu aj s koučom Wengerom.

Iniestu chcú v Číne

El Chiringuito informuje, že španielsky veterán Andrés Iniesta má stále ponuky z čínskej najvyššej súťaže. Vedenie FC Barcelona ale ani len nechce počuť o tom, že by svoju hráčsku ikonu predalo v tejto sezóne do Ázie.

Bitka o Jorginha

Bulvárny denník The Sun informuje, že stredopoliar Jorginho z SSC Neapol by mohol v letnom prestupovom období opustiť Serie A a zamieriť do Anglicka. Interes o jeho služby majú Manchester United, Arsenal a Manchester City.

Kimmich podpíše

Magazín Kicker informuje, že nemecký záložník Joshua Kimmich podpíše s Bayernom Mníchov nový kontrakt. Aktuálna zmluva Kimmicha má trvanie do roku 2020, ale klub si chce jeho služby poistiť na ďalšie obdobie čo najskôr.