Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.3.)

streda, 14. marec 2018 12:16 | Autor: Jakub Vaverka

Ousmane Dembélé
Ousmane Dembélé | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

135M za Asensia

Don Balón špekuluje, že Chelsea chystá 135 miliónov eur na kúpu španielskeho útočníka Marca Asensia. Asensio momentálne oblieka dres Realu Madrid, ale špekuluje sa, že by mohol zamieriť do Londýna.

Neymar vyberá posily

Podľa Don Balón je vedenie Parížu Saint-Germain natoľko zúfalé, že necháva útočníka Neymara vyberať nové posily pre klub. PSG sa vraj v lete zamiera napríklad na záložníka Casemira z Realu Madrid či brankára Ter Stegena z Barcelony.

Weigl do City?

Denník The Times prišiel s informáciou, podľa ktorej sa nemecký mladík Julian Weigl možno v letnom prestupovom období bude sťahovať do Manchestru City. Kouč Sky Blues Pep Guardiola je veľkým obdivovateľom tejto nádeje Borussie Dortmund.

Dembélé zvažuje odchod

Francúzsky útočník Ousmane Dembélé podľa Don Balón zvažuje odchod z FC Barcelona. Dôvodom je fakt, že tento niekdajší kanonier Stade Rennes či Borussie Dortmund stále nedokáže využiť svoj potenciál naplno.

City chce iných

Goal.com píše, že Manchester City už nebude v letnom prestupovom období bojovať o alžírskeho krídelníka Riyada Mahreza z Leicestru City a Brazílčana Freda zo Šachťaru Donetsk. Modrí sa údajne zamerajú na iných futbalistov.

Real chce Bellerína

Don Balón hlása, že Real Madrid by veľmi rád získal španielskeho obrancu Hectora Bellerína. Bellerín by vraj mohol po konci prebiehajúceho ročníka opustiť Arsenal, pričom Kanonieri sú ochotní ho predať niekam inam.