Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.3.)

štvrtok, 15. marec 2018 09:51 | Autor: Jakub Vaverka

Willian
Willian | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Mourinho chce Williana

Bulvárny denník The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej sa Manchester United na čele s trénerom Josém Mourinhom pokúsi v letnom prestupovom období získať brazílskeho krídelníka Williana, ktorý oblieka dres konkurenčnej Chelsea.

Arsenal ide po Modričovi

Podľa Daily Express je Arsenal FC pripravený po konci prebiehajúceho ročníka zabojovať o chorvátskeho reprezentanta Luku Modriča. Modrič je hráčom Realu Madrid, ale jeho budúcnosť nemusí byť taká jednoznačná, ako by sa mohlo zdať.

Bitka o Alabu

Diario Gol píše, že FC Barcelona a Real Madrid budú bojovať o získanie rakúskeho obrancu Davida Alabu, ktorý patrí medzi najlepších krajných bekov Bundesligy v drese Bayernu Mníchov. Alaba by mohol zmeniť dres za 80 miliónov eur.

Talisca do United

Portugalský denník A Bola tvrdí, že Manchester United uzavrel dohodu s tureckým BJK Besiktas o prestupe Brazílčana Taliscu. Talisca patrí medzi objavy prebiehajúceho ročníka a vo veľkom dal o sebe vedieť aj v Lige majstrov.

Rakitič do United?

Diario Gol špekuluje, že tréner Manchestru United José Mourinho bude v lete pracovať na príchode chorvátskeho stredopoliara Ivana Rakitiča z FC Barcelona. Rakitič bol nedávno spájaný s odchodom do Liverpoolu FC.

Conte blízko PSG

Sports Illustrated informuje, že taliansky tréner Antonio Conte je veľmi blízko k dohode s parížskym PSG. Parížania hľadajú nového kormidelníka, pričom Talian nie je šťastný na lavičke londýnskej Chelsea.