Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.3.)

piatok, 23. marec 2018 10:22 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar a Edinson Cavani
Neymar a Edinson Cavani | zdroj: TASR

 Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Výmena medzi PSG a United?

Diario Gol píše, že Manchester United chce tak veľmi získať útočníka Neymara, že je ochotný Parížu Saint-Germain zaplatiť dovedna 260 miliónov libier. Časť tejto sumy by mohol zaplniť francúzsky záložník Paul Pogba, ktorý by bol poslaný do Parku Princov.

Strach o Alexisa

The Sun špekuluje o tom, že vedenie Manchestru United má strach, že Alexis Sanchez sa nedokáže plne presadiť na Old Trafford a svojou morálkou bude škodiť ostatným spoluhráčom. Povráva sa, že by Čiľan po sezóne mohol odísť.

Oblak na odchode?

Slovinský brankár Jan Oblak údajne nevie, či bude v Atléticu Madrid pokračovať aj v nasledujúcej sezóne. Opora Rojiblancos patrí medzi najlepších brankárov na svete a veľký interes o jeho služby je predovšetkým v anglickej Premier League.

Conte a Pirlo k reprezentácii?

Football Italia hlása, že súčasný tréner Chelsea Antonio Conte a legendárny stredopoliar Andrea Pirlo by mohlo ako trénerský tandem prebrať po konci prebiehajúceho ročníka taliansku reprezentáciu.

Real Madrid sleduje Rashforda

Katalánsky denník Sport píše, že Real Madrid zameral talentovaného anglického mladíka Marcusa Rashforda. Rashford v drese Manchestru United podáva dlhodobo výborné výkony, čo vyústilo do záujmu veľkoklubov.

Ibrahimovič do USA

Zlatan Ibrahimovič včera oficiálne skončil v Manchestri United. Švédsky zakončovateľ sa dohodol s Red Devils na konci svojho kontraktu, pričom všetko nasvedčuje tomu, že Ibra odíde do americkej Major League Soccer.