Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (9.8.2011) + VIDEO

utorok, 9. august 2011 19:54 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové klebety a špekulácie (9.8.2011) + VIDEO
Prestupové klebety a špekulácie (9.8.2011) + VIDEO | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami.

Hamšík neprestúpi

Marek Hamšík sa nedávno vyjadril, že sa mu v Neapole páči a pod Vezuvom je šťastný. Preto vylúčil akýkoľvek prestup do iného mužstva, hoci o jeho služby bol veľký záujem hlavne v milánskom AC. Kapitána slovenskej reprezentácie čaká v novej sezóne v drese SSC Neapol skupinová fáza Ligy Majstrov a v Serii A boj o ligový titul.

Hart predĺžil s Citizens


Reprezentačný brankár Anglicka Jose Hart dnes predĺžil zmluvu s Manchestrom City a v klube “šejkov” zostane minimálne do roku 2016. Hart odchytal za Citizens doteraz 121 stretnutí, pričom sa mu najviac darilo v uplynulej sezóne, počas ktorej vychytal až 19 stretnutí s čistým kontom.

Lille hľadá náhradu za Gervinha


Úradujúci majster Francúzska Lille hľadá náhradu za Gervinha, ktorý prestúpil do Arsenalu. Najnovšie správy z krajiny Galského kohúta hovoria o ich záujme o 31-ročného kanoniera Youssoufa Hadjiho z Nancy. Marocký reprezentant by mohol do Lille prestúpiť za odstupné vo výške 3 miliónov eur. 

Manchester United predal Obertana


Francúz Gabriel Obertan, ktorý v posledných dvoch sezónach pôsobil v Manchestri United prestupuje do Newcastlu, po tom ako sa v mužstve Alexa Fergusona nedokázal presadiť v silnej konkurencií v strede poľa Red Devils. Francúzsky záložník, ktorý odohral v Premier League len štyri stretnutia sa Newcastlu upísal na 5 sezón.

Agent popiera Neymarov prestup

Na včerajšie správy španielskych médií, ktoré informovali o prestupe Neymara do Realu Madrid zareagoval hráčov agent, ktorý všetky špekulácie rezolútne odmietol. “Ide o špekulácie, dohoda s Realom Madrid v priebehu tohto roku je mimo hru” povedal Wagner Ribeiro. 

Atletico  Madrid sa teší na Falcaa


Radamel Falcao sa možno už čoskoro stane náhradou za Sergia Aguera v Atléticu Madrid. Informoval o tom denník AS, ktorý tvrdí, že kolumbijský útočník sa už dohodol s vedením Atlética na podmienkach zmluvy. Otázne je, ako sa k celej záležitosti postaví súčasný klub Falcaa FC Porto.

Eto´o do Ruska?

Manažment ruského mužstva Anzi Machačkala údajne rokuje o príchode Samuel Eto´a z Interu Miláno. Machačkala okrem iného priviedla do svojich služieb Roberta Carlosa, Jurija Žirkova a pokúšala sa získať aj Brazílčana Neymara.