Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.3.)

streda, 28. marec 2018 10:17 | Autor: Jakub Vaverka

Jurgen Klopp
Jurgen Klopp | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

United v boji s Realom

Manchester United a Real Madrid podľa informácií denníka The Sun vytrvalo bojujú o ospevovaného Sergeja Milinkoviča-Saviča. Milinkovič-Savič podáva v tejto sezóne výborné výkony v drese rímskeho Lazia.

Alonso nemá záujem

Real Madrid by podľa denník Daily Mail opäť veľmi rád obnovil spoluprácu so španielskym obrancom Marcosom Alonsom ale niekdajší hráč Bieleho Baletu sa do španielskej metropoly vracať nemieni. Alonsovou prioritou je Chelsea.

Alisson pod drobnohľadom

Brazílsky brankár AS Rím Alisson je podľa Daily Mail pod drobnohľadom Liverpoolu a Realu Madrid. Alisson patrí v tomto ročníku medzi opory rímskych Vlkov, pričom o jeho služby je záujem takmer všade vo futbalovej Európe.

Bayern chce Kloppa

Bayern Mníchov sa pripravuje na odchod skúseného trénera Juppa Heynckesa a hľadá náhradu. Predstavitelia bavorského giganta vraj začali rokovať s kormidelníkom Liverpoolu Jurgenom Kloppom, o ktorého sa zaujímali už v minulosti.

Pogba ostane

Yahoo Sport UK hlása, že tréner Manchestru United José Mourinho sa rozhodol, že francúzskeho záložníka Paula Pogbu po konci prebiehajúceho ročníka nepredá. Nič to ale nemení na tom, že medzi hráčom a trénerom je veľmi zlý vzťah.

Isco na odchode

Diario Gol píše, že záložník Isco je pripravený po konci prebiehajúcej sezóny opustiť Real Madrid. Hráč necíti dôveru vedenia ani realizačného tímu, pričom Merengues chcú vytvoriť priestor pre nové letné posily.