Main Content

Isco necíti v Reale Madrid dôveru: Bude preňho vykúpením Manchester City?

streda, 28. marec 2018 10:23 | Autor: Jakub Vaverka

Manchester City prejavuje vážny záujem. Isco možno zmení klub
Manchester City prejavuje vážny záujem. Isco možno zmení klub | zdroj: © TASR

Španielsky stredopoliar Isco je dlhodobo nešťastný z toho, že je v Reale Madrid prehliadaný. Mohlo by to vyústiť do jeho konca v Bielom Balete.

Isco v priateľskom zápase medzi Španielskom a Argentínou (6:1) vsietil hetrik a dal jasne najavo, že patrí medzi najlepších futbalistov súčasnosti. Agilný stredopoliar odohral v tejto sezóne takmer 40 zápasov, ale jeho minutáž a úlohy na ihrisku sú výrazne rozdielne, ako v minulej sezóne, kedy patril medzi kľúčových hráčov Bieleho Baletu.

Samotný hráč o svojej situácii prehovoril pre denník ​Marca. „V Madride necítim dôveru, akú by hráč mal cítiť. Zápasy v reprezentačnom drese mi dodávajú sebadôveru, cítim podporu trénera. Chcem každému ukázať, že som dobrý futbalista.“

„Kouč Lopetegui dokázal, že mi verí a dopraje mi priestor. Možno som problémom v Madride ja. Naozaj neviem, ako získať dôveru trénera Zinedinea Zidanea,“ otvorene prehovoril bývalý futbalista španielskej Malagy.

Isco má platný kontrakt do roku 2022 s výkupnou klauzulou 700 miliónov eur, ale špekuluje sa, že už toto leto by sa ho Real Madrid mohol zbaviť a predať ho. Veľký záujem má mať Manchester City. „Chce hrať pod Pepom Guardiolom. Každý vie, že Real sa chce posilniť v útoku, to znamená, že Isco by mohol prestúpiť,“ povedal denníku Marca nemenovaný zdroj.