Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.4.)

pondelok, 2. apríl 2018 11:59 | Autor: Jakub Vaverka

Umtiti, Manchester United
Umtiti, Manchester United | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

United bojuje o posily

The Times prišiel s informáciami, podľa ktorých sa vraj Manchester United v letnom prestupovom období pokúsi získať francúzskeho obrancu Samuela Umtitiho z FC Barcelona a Brazílčana Alexa Sandra z Juventusu Turín.

Rabiot na odchode?

Perspektívny Adrien Rabiot nie je naklonený tomu, aby ostal dlhodobo v Paríži Saint-Germain, preto portál Goal.com špekuluje o tom, že by mohol čoskoro zmeniť dres. O Rabiota je značný záujem v anglickej Premier League.

Salah má podmienky

Don Balón špekuluje, že Mohamed Salah prestúpi z Liverpoolu do Realu Madrid, ale požaduje, aby mu Merengues garantovali miesto v základnej zostave a taktiež druhý najvyšší plat v klube po Cristianovi Ronaldovi.

Fabinho nejde do PSG

Brazílsky defenzívny univerzál francúzskeho AS Monako Fabinho poprel, že by bol v kontakte s konkurenčným Parížom Saint-Germain. Goal.com nepotvrdil, že by mal Brazílčan v pláne opustiť Kniežatá.

Umtiti je šťastný

Samuel Umtiti si uvedomuje, že jeho výkupná klauzula v FC Barcelona je pomerne nízka, ale francúzsky stredný obranca deklaruje, že je na Camp Nou veľmi šťastný a nechystá sa v dohľadnej dobe niekam odchádzať.

Rog do Dortmundu?

Taliansky futbalový portál Calciomercato.com prišiel s informáciou, podľa ktorej sa nemecký celok Borussia Dortmund zaujíma o ospevovaného stredopoliara Marka Roga. Rog je aktuálne hráčom SSC Neapol.